Software op maat in Java en Open Source technologie

Wij bouwen software op maat in moderne technologie-stacks, met als basis Java en Open Source software. Liefst doen we dat in een Cloud omgeving, uiteraard volledig ondersteund door de best practices rond DevOps, Test Automation en Continuous Deployment.

Werken bij XTi

Benieuwd hoe het er bij ons aan toegaat? Wel, heel relaxed en creatief allemaal. In een open cultuur, zonder hiërarchie, vanuit een heel down-to-earth mentaliteit en met veel humor. In onze aangename kantoren, vanuit projectteams waarin iedereen z'n inbreng kwijt kan en waar we allemaal wel iets van elkaar kunnen leren, om zo in elk project ook persoonlijk weer een stapje te groeien.

Wat je ambitie ook is - technologie-specialist worden, een team door complexe projecten gaan leiden, of misschien wel je eigen competence center opstarten rond een nieuw technologie-domein: heel wat collega's gingen je hier al in voor en kunnen je met raad en daad bijstaan om je droom waar te maken!

xti-projecten

Projecten

Kwalitatieve software-ontwikkeling met een focus op Java, Open Source en Cloud.

xti-teamwerking

Teamwerking

Agile projectwerking voor de realisatie van uitdagende projecten met grote betrokkenheid van het hele team.

xti-cultuur

Cultuur

Creatieve en losse werksfeer - omdat het ook gewoon leuk mag zijn om degelijke projecten op te leveren.

Ideation

Om de beste software te kunnen bouwen voor onze klanten willen we natuurlijk de laatste trends volgen en nieuwe technieken uitproberen.

Heb jij technologie ontdekt waar je in gelooft en graag mee aan de slag zou gaan?
Heb je een idee waarrond je wel wat nieuwe business ziet groeien?
Wil jij graag een nieuw domein verkennen en er jouw eigen team rond uitbouwen?

Hiervoor hebben we bij XTi ons Ideation programma in het leven geroepen.

Locaties

Wij zijn regionaal aanwezig rond Gent, Antwerpen en Hasselt. Drie aangename kantoren op strategische locaties, die vanuit elke regio een bereikbare werkplek en uitvalsbasis naar lokale klanten bieden.

Merelbeke

Kontich

Hasselt

Neem contact op